Archief van
Auteur: IJsclub Oud-Alblas

Opening IJsbaan

Opening IJsbaan

! Het is definitief! Vanaf vanmiddag 14h00 zien je we jullie graag op de ijsbaan. zie onderstaand bericht voor de tijden ! Zoals het er nu naar uitziet hopen wij vrijdag 12 februari open te gaan! Jullie zullen begrijpen dat ook wij ons moeten houden aan de geldende corona regels. Om alle leden verantwoord van de ijspret te laten genieten hebben wij de volgende indeling gemaakt; 14h00 – 15h15 groep 0 – 4 15h30 – 17h30 groep 5 – 8…

Lees Meer Lees Meer

* Update Camping *

* Update Camping *

In verband met alle voorzorgsmaatregelen en richtlijnen m.b.t. het COVID-19 virus, is er voor gekozen om dit campingseizoen alleen staanplaatsen te verhuren voor periodes van minimaal 1 week. Dat betekend dus dat kortere verblijven deze zomer niet mogelijk zijn. De huur van een staanplaats ( max. 5 personen ) voor een periode van 1 week bedraagt 150,- Euro.

Campingseizoen 2020

Campingseizoen 2020

De opening van de camping stond gepland op 4 april 2020. Helaas hebben wij moeten besluiten om dit tot nader order uit te stellen. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid m.b.t. het coronavirus en volgen dan ook de adviezen op. Wanneer de camping wel open zal gaan hoort u zo spoedig mogelijk van ons.